Info

Kuvassa Vera Kiiskinen Tuoli-sarjan kuvauksissa maaliskuussa 2018

Muista teatteriin tullessasi!

Kamariteatterin tiloissa huomioimme myös sähköherkät ja muut ympäristöherkät, kuten monikemikaaliherkät: mobiililaitteet on rakennuksessa pidettävä suljettuina ja toivomme, että vältätte kaikenlaisten hajusteiden käyttöä. Rakennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa on tavoitteena luoda teatteritila, jossa myös ympäristöherkät voivat nauttia monipuolisesta, laadukkaasta näyttämötaiteesta mahdollisimman turvallisesti. Taide kuuluu kaikille.

Esteettömyys / Saavutettavuus

Teatterirakennus suunnitellaan mahdollisimman toimivaksi myös liikuntaesteisille. Suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa kiinnitetään huomiota eri ympäristöherkkyyksiin ja pyritään luomaan mahdollisimman vähäpäästöinen ja sisäilmaltaan terve rakennus. Takuuta tilan soveltumisesta kaikille emme kuitenkaan voi antaa, koska jokainen reagoi yksilöllisesti olosuhteisiin. Sähkösuunnittelussa huomioidaan sähköherkkyys, mutta valoja ja muuta teatteritekniikkaa on kuitenkin käytössä harkiten.

Lisätietoa sähköherkkyydestä täältä: www.sahkoherkkyyssaatio.fi

Yhteystiedot

Kamariteatterin uudisrakennuksen sijainti paljastetaan myöhemmin. Toimisto on toistaiseksi Kruununhaassa: Liisankatu 27B, 00170 Hki, sähköposti: kamariteatteri@kamariteatteri.fi.

Teatteri sijaitsee